MEGHÍVÓ

Székelykeresztúr város polgármestere összehívja a Helyi Tanács tagjait rendes havi gyűlésre 2019. Május 9-én 10,00 órától a Helyi Tanács gyűléstermébe.

Kulturális és sport események

Szeretné, ha minden kulturális illetve sport eseményről időben tájékozodna?  Keresse fel és iratkozzon fel facebook oldalunkra, ahol minden aktuális eseményt, időben megtalál.

keresztúri KISVÁROS

A keresztúri Kisváros havilap már több mint 6 éve elérhető digitális formában is.

Változás a honlapon

A hivatalok, ügyosztályok menüpont most már a főmenüből elérhető, ezen belül a Helyi adók és illetékek rész, áttekinthetőbb, strukturáltabb lett.

Testvérvárosaink

Polgármesteri köszöntő

Rafai Emil,
Egy több mint öt és fél évszázada kisvárosként, mezővárosként, iskolavárosként avagy éppen Székelyföld nyugati kapujaként emlegetett települést mutatunk be ezen a honlapon a kedves látogatónak. Betekintés nyerhető ezáltal a városvezetést foglalkoztató problémákra, a polgármesteri hivatal és a helyi tanács ügyrendjére, rendezvényeinkre és a közérdekű eseményekre. Megismerhető városunk történelmi múltja, épített öröksége, bemutatkoznak iskoláink, egyházaink és egyéb intézményeink. Büszkék vagyunk székely népi hagyományainkra, az itt meghonosodott Petőfi-kultuszra, a vadregényes dimbes-dombos természeti környezetünkre, a dolgos, békés, vendégszerető polgárainkra és természetesen a városépítés terén elért megvalósításainkra.
 
Mi, akik ennek a városnak a vezetéséért és irányításáért felelősséget és tisztséget vállaltunk tudjuk azt, hogy múltunk és jelenünk kötelez. Minden amit teszünk, azt az itt lakó emberekért és velük együtt tesszük, tisztelve múltunkat és hagyományainkat, megalapozva jelenünket és előkészítve a jövőt a következő generációk számára.
 
Én, mint a kisváros újraválasztott polgármestere megköszönöm polgártársaimnak a bizalmat, a mögöttem levő 4 év tapasztalatával, töretlen tenni akarással és a megújult helyi tanács támogatásával igyekszem legalább olyan sikeres, eredményekben gazdag mandátumot megvalósítani, mint amilyen az előző volt. Éppen ezért minden jószándékú javaslatot vagy észrevételt a honlapunkkal vagy a városvezetéssel kapcsolatosan szívesen fogadok. Mindenkinek kellemes böngészést kívánok honlapunkon
 
Rafai Emil, Székelykeresztúr polgármestere

Cikkmegtekintések találatai
611434

Mit jelent neked az EU?
Zenta testvérvárosunk felmérése az alábbi képre kattintva elérhető:flag of european union

Székelykeresztúr Város Polgármesteri Hivatala most már elérhető a facebookon is!
facebook like logo vector 400x400

copyright (c) 2011-2020 - Székelykeresztúr Város Önkormányzata    |    hosting by gsystems.ro

Search