CONVOVATOR

Primarul oraşului Cristuru Secuiesc convoacă membrii Consiliului Local la şedinţă ordinară lunară pentru data de 9 mai 2019, orele 1000 la sala de şedinţă al Consiliului Local.

Evenimente culturale și sportive.

Ați dori să fiți informat despre astfel de evenimente? Dacă da, înscrieți-vă pe pagina noastră de Facebook!

Revista oraşului Cristuru Secuiesc, este accesibila de peste 5 ani şi poate fi accesată şi în format electronic.

Orașe înfrățite

Mesajul Primarului

Rafai Emil,

În numele Administraţiei Publice Locale a Oraşului Cristuru Secuiesc  salut cu drag toţi vizitatorii, care accesează noul portal al oraşului.
La realizarea acestuia ne-am gândit în primul rând la  localnici, cu care suntem alături în zilele de lucru şi de sărbători depunând eforturi pentru prosperitatea materială şi spirituală a  oraşului. Pentru ei punem la dispoziţie orarul de lucru al primăriei, datele de contact ale principalelor instituţii, calendarul evenimentelor, programele noastre de viitor şi alte informaţii de interes public.
Salut deasemea pe cei care deşi nu mai sunt localnici, dar a căror trecut s-a împletit cu oraşul nostru. Pentru ei  oferim o sinteză despre ceea ce se întâmplă la noi acasă. Sperăm, ca accesarea portalului nostru să constituie pentru ei o vizită virtuală, întărind astfel legătura lor spirituală cu locurile natale.
Şi în final, dar nu în ultimul rând salut pe toţi cei ce fac o vizită reală  sau virtuală în acest oraş liniştit şi paşnic- fie ei turişti, oameni de afaceri, elevi, muncitori, intelectuali sau simpli oameni în căutarea unei drepte prieteneşti. Cred, că trecutul nostru multisecular împletit cu istoria Ţinutului Secuiesc; cultul lui Petőfi;  moştenirea  spirituală  lăsată de mentori precum Orbán Balţázs, Berde Mózes, Zeyk Domokos, Dr. Molnár István şi mulţi alţii; unităţile economice şi afacerile din diverse domenii; renumitele noastre şcoli; congregaţiile; muzeul; vulcanii noroioşi protejaţi prin lege; ambianţa geografică splendidă, propice pentru vânătoare, pescuit şi excursii în natură; localnicii harnici şi ospitalieri pot constitui atracţie suficientă pentru vizitatori de orice orientare pentru stabilirea de relaţii, cooperare şi pentru păstrarea şi dezvoltarea patrimoniului comun.
Ştiu foarte bine, că silinţa şi bunele intenţii nu sunt suficiente totdeauna pentru a satisface orice tip de aşteptări - de aceea aşteptăm sugestiile şi recomandările Dvs. privind paginii de web.

Vă doresc tuturor explorare plăcută,
Rafai Emil, primar

Afișări articole
611402

Mit jelent neked az EU?
Zenta testvérvárosunk felmérése az alábbi képre kattintva elérhető:flag of european union

Primaria Oraşului Cristuru Secuiesc acum se poate vizita si pe facebook!
facebook like logo vector 400x400

copyright (c) 2011-2020 - Oraşul Cristuru Secuiesc    |    hosting by gsystems.ro

Search