MEGHÍVÓ

Székelykeresztúr város polgármestere összehívja a Helyi Tanács tagjait rendes havi gyűlésre 2019. Május 9-én 10,00 órától a Helyi Tanács gyűléstermébe.

Kulturális és sport események

Szeretné, ha minden kulturális illetve sport eseményről időben tájékozodna?  Keresse fel és iratkozzon fel facebook oldalunkra, ahol minden aktuális eseményt, időben megtalál.

keresztúri KISVÁROS

A keresztúri Kisváros havilap már több mint 6 éve elérhető digitális formában is.

Változás a honlapon

A hivatalok, ügyosztályok menüpont most már a főmenüből elérhető, ezen belül a Helyi adók és illetékek rész, áttekinthetőbb, strukturáltabb lett.

Testvérvárosaink

Polgármesteri köszöntő

Koncz Hunor-János,

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm Székelykeresztúr Polgármesteri Hivatalának honlapján, városunk e virtuális kapujában!

Székelykeresztúr, melyet már egy 1332-es írásos emlék is megemlít, Székelyföld nyugati kapujaként várja a hozzánk látogatókat. Mi, akik e vidéken élünk és elválaszthatatlanok vagyunk hagyományainktól, az évszázadok során felhalmozott kulturális kincseinktől, szívesen látjuk vendégeinket, összetartó, szülőföldje iránt elkötelezett közösségként pedig azért dolgozunk, hogy élhető jövőt teremtsünk gyermekeink számára is. 

Meggyőződésem, hogy a közösségért végzett kitartó munka minden alkalommal meghozza gyümölcsét. Ugyanakkor abban is hiszek, hogy a helyi lakosság érdekében hozott döntések, valamint a döntési folyamatok egyik elengedhetetlen része a közügyek teljes területére kiterjedő átláthatóság. Jelen honlapunkon épp ezért arra törekszünk, hogy minden bennünket érintő döntés és közérdekű információ elérhető legyen, s Székelykeresztúr választott vezetői ily módon is számot adhassanak szülővárosunk ügyes-bajos dolgairól. 

Arra kérem tehát Önöket, hogy kövessék nyomon munkánkat, forduljanak hozzánk bizalommal és osszák meg velünk észrevételeiket. Hiszek benne, hogy ha közös erővel munkálkodunk a holnap Székelykeresztúrjáért, gyermekeink itthon maradása és dinamikusan fejlődő városunk jövőképe még a mi életünk során valósággá válhat! 

Hogy így legyen, azért minden nap dolgozni fogunk, hiszen szenvedélyünk Székelykeresztúr!

Koncz Hunor-János, Székelykeresztúr polgármestere

pnrr

Cikkmegtekintések találatai
1421252

Mit jelent neked az EU?
Zenta testvérvárosunk felmérése az alábbi képre kattintva elérhető:flag of european union

Székelykeresztúr Város Polgármesteri Hivatala most már elérhető a facebookon is!
facebook like logo vector 400x400

copyright (c) 2011-2024 - Székelykeresztúr Város Önkormányzata    |    hosting by gsystems.ro

Search